DEKALB

19.09.2014.

POSIJTE SJEME SVOG USPJEHA

Poljodjelstvo je u današnje vrijeme jedno od najvažnijih i najinovativnijih zanimanja na svijetu. Spaja tehničko znanje o strojevima, sadnji, uzgoju te žetvi usjeva i predanost očuvanju prirodnih resursa za buduće generacije, što je pravi izazov. Svjesni smo tog izazova te iz dana u dan poljoprivrednicima iskazujemo dužno poštovanje. Uživamo surađivati s vama i vašim marljivim kolegama te težimo dugoročnom partnerstvu. Upravo to nas pokreće da tražimo nova rješenja za izazove s kojima se susrećete. Stvaramo nove pomake da bismo mogli podupirati vaš trenutačni i budući uspjeh. Uspješni smo jedino kada ste i vi uspješni.

 

PARTNERSTVO

Naša suradnja i osluškivanje vaših potreba pomaže nam u razvoju rješenja za vaš uspjeh. Razumjet ćemo vaše potrebe i pronaći način kako vam pomoći danas i ubuduće samo kada vas vidimo na djelu, odnosno na farmi i u polju. Trudimo se ponuditi najbolja rješenja u najkraćem mogućem roku. Naš odnos započinje razgovorom. Uvijek nam bez ustručavanja ukažite na svoje potrebe i ideje!

 

INOVACIJA

Da bismo mogli isporučiti inovativnu tehnologiju koja pogoduje vašem uspjehu, ulažemo s jedne strane veliku količinu novaca, a s druge strane vrijeme te široko i specifično znanje svojih zaposlenika, koji su u potpunosti posvećeni unapređenju vašeg uspjeha. Naša je želja da postanete čim bolji i inovativniji poljoprivrednici.

 

IZVEDBA

Voljeli bismo vam postati pouzdan partner, a vaša odanost najbolji je rezultat koji možemo postići. To znači da ste zadovoljni kvalitetom i izvedbom našeg sjemenja te našim uslugama. Naša je namjera isporučiti kombinaciju sjemenja visoke kvalitete te agronomsko znanje i usluge koje uvijek iznova očekujete. Ojačajmo se za bolju izvedbu!